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Question:

May a lawyer include on his letterhead the name and title of the
paralegal employed in his/her office?

Response:

The Supreme Court of New Hampshire Administrative Rule 35 (7) pro-
vides as follows:

A non-lawyer assistant's name shall not be included on
the letterhead of a lawyer or law firm. A non-lawyer
assistant's business card may include the name of the
lawyer or law firm employing him, provided the non-law-
yer assistant's capacity is clearly indicated.

Accordingly, it would appear that the attorney's inquiry is gov~-
erned by the Supreme Court Rule cited above. Reference should also
be made to DR 2-102. ‘See also, references cited within the index of
the 1980 Supplement to the Digest of Bar Association Ethics Opinions,
Letterheads (employee), Page 774.

In addition to the above, reference should be made to Rule 7 of
the Guidelines for the Utilizatjon by Lawyers of the Services of Legal
Assistants, adopted by the New Hampshire Bar Association, January 27,
1977. Rule 7 on page 10 provides as follows:

"A legal assistant's name shall not be included on the
letterhead of a lawyer or law firm . . ."



